IMG_4983.JPG

Muziek

Muziek werd er met de paplepel ingegoten. Met een vader als bluesmuzikant leerde ik lopen (én dansen) op muziek van Little Richard en Muddy Waters. 
Sindsdien voel ik me thuis in de muzikale jaren '50 en '60. 

Van blues naar Rhythm 'n' blues, naar Rock 'n' Roll. Wat begon met luisteren ging naar verzamelen. Van CD's naar vinyl, van alleen thuis naar draaien op feesten en festivals. 

 
 
 

Sindsdien

Sinds 2006 draai ik naast mijn werk als ontwerper onder de naam DJ Miss Trudy. In de afgelopen 12 jaar was ik dj op o.a. Het Nederlands Film Festival, Rock 'n' Rollstreet terschelling maar ook op bruiloften en personeelsfeesten.

DJ-Miss-Trudy-Bruiloft-Feest-Rotterdam-5.jpg
 
 
De-Witte-Snor-DJ.jpg
 

Daarnaast

Naast Miss Trudy ben ik ook met andere dj projecten actief. Zo werk ik niet alleen samen met collega dj's maar bedacht ik samen met Antwan Cornelissen in 2012 dj ACT DE WITTE SNOR. Hiermee draaiden we vier jaar op feesten en festivals als Into The Great Wide Open, De Zwarte Cross, Paaspop en vele Foodtruck Festivals. 

 
 
 

NU

In de afgelopen jaren heb ik een groot aantal platen en singeltjes verzameld uit -voornamelijk- de jaren '50 en '60. lekkere, swingende, dansbare rock 'n' roll, rhythm 'n' blues, boogies, swing, soul, calypso, excotica en zwoele grommende jazz en grinders..
Draaien is verkondigen van de leukste liedjes! En potdikkie wat zijn er een hoop leuke liedjes!

DJ-Miss-Trudy-Bruiloft-Feest-Rotterdam-4.jpg